Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Stokvis metmosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr geweekte stokvis
10 gr zout per liter water

Bereiden

Kook de vis in 1-1 1/2 uur gaar in zoveel water, dat ze net
onder staat.
Houd het water tegen de kook aan (de vis blijft dan zachter
dan wanneer ze hard wordt gekookt).
Geef de stokvis met gekookte rijst of gekookte aardappelen,
gebakken uien en 1/2 liter mosterdsaus.
Gebruik bij het maken van de mosterdsaus stokviswater i.p.v.
bouillon.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Ineke (16-07-2025 19:14):
Dit ist het Rezept Wat mijn ex schoonmoeder vaak gemaakt heeft, Alleen dat ze rijst en aardappelen beiden in het gerecht Had. De folgende dag gingen de Resten in een pan, alles doorelkaar, Heel lekker. Deze week maak ik het zelf.

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zalm-garnalentoffees
Tonijn met shii-take en kidneybonen
Kabeljauwhaasje omwikkeld met bacon
Kabeljauw-venkel stoofpot
Gebakken mosselen met pijnboompitten, tomaat en basilicum (4 pers)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes